Nyheter

Agility, sommarrabatt o öppen kalender
Agility, sommarrabatt o öppen kalender
4 juni 2020 10:00

Glad sommar alla hundvänner!

1 år har gått sedan vi öppnat vår omtyckta hundhall här i Mellby. Vilket härligt år och alla nya bekantskaper

Vill ni veta något roligt? Jag planerar inköp av agilityhinder som ska vara på plats i hundhallen till hösten! En mild vinter och en coronakris har gjort det hela lite svårare. Jag ger mig inte för det, men det blir inte alla hinder på en gång.

?? Jag vill veta vilka hinder som i första hand önskas och vad ni kunder tycker är viktigt! Kommentera eller skicka gärna ett mail!! mellbyhundhall@gmail.com

Jag lägger in en fin sommar-rabatt på de ordinarie 10-klippkorten hela juni månad. 1590 kr! (Max ett köp/kund) Alla klippkort gäller i ett helt år.

Sommarpris i hundhallen just nu: från 100 kr/h

Höstens/Vinterns kalender ligger öppen för bokning!

Utebanan går att boka hela sommaren. 30 kr/h

Läs mer och boka på www.mellbyhundhall.se

Ta väl hand om er och varandra /Venke

... läs mer
Corona
Corona
27 apr. 2020 07:36

Coronatider ?? Tuffatider

Passa på att hitta på saker med din bästa vän ???? Mellby Hundhall fortsätter att hålla öppet, jag har ändrat i bokningssystemet, så efter varje bokning kommer det nu vara en paus på 30 minuter för att få tid att torka av samt undvika onödiga möten när man lämnar/kommer till hallen. (Det betyder också att om du bokar 2 timmar efter varandra blir det en halvtimme extra utan kostnad just nu, ser konstigt ut, men är alltså så det blir just nu...) Jag har även tagit bort avbokningstiden i vår, för att du ska känna att du kan boka av om du plötsligt skulle känna dig sjuk.

Varje dag spritas handtag och ytor av. Gör gärna detta efter ditt besök här också. Både hand- och ytsprit finns i hallen.


Utebanan, som är en rejäl gräsmatta precis utanför hundhallen, går sedan ett par dagar att boka om man hellre vill träna utomhus eller dela upp sin grupp på inne/ute.

Hoppas se intresse för denna bana och så småningom kunna investera i ett bra staket osv. ??


Tvätta händerna, stanna hemma vid minsta symptom och var rädda om varandra ?


Välkomna

www.mellbyhundhall.se


/Venke Hansen ??

... läs mer
Gräsbana öppen
Gräsbana öppen
3 apr. 2020 05:51

I direkt anslutning till hundhallen finns en stor härlig utebana som nu öppnat. Boka för sig eller tillsammans med hallen för möjlighet att vara både ute och inne, dela upp grupper osv. Märks intresse för denna bana kommer det troligen byggas staket nästa år! Skulle bli fantastiskt.

Mer info under "boka".

... läs mer
Fin artikel i Laholms Tidning!
Fin artikel i Laholms Tidning!
3 juni 2019 18:43

Hade besök av tidningen. Läs artikeln här!

... läs mer